Legendární hra RollerCoaster Tycoon se dostala na Android

rollercoaster tycoon

Pokud jste fanouškem série RollerCoaster Tycoon, máme pro vás skvělou zprávu. Atari vypustila svou klasickou hru na Android. Jedná se o speciální remake, který kombinuje to nejlepší z prvních dvou her série.

RollerCoaster Tycoon Classic nabídne stavbu zábavných parků do kapsy

Na PC vyšel nedávno po dlouhých letech další díl z této série, nedopadl ale příliš dobře. Naštěstí ve hře není žádné propojení se sociálními sítěmi jako u RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile. Snad se Atari poučilo a na Android přichází podstatně lepší verze. Jak je zvykem v této sérii, na začátku hru dostane pozemek, který musíte proměnit v prosperující zábavný park.

Stejně jako na PC, i na Android jdou stavět různé dráhy, budovy, dá se měnit krajina, nastavovat finance a také organizovat doprava kolem parku. K dosažení zisku bude také potřeba bedlivě sledovat své zaměstnance. Graficky hra vypadá stejně jako když vyšel před lety druhý díl. Ovládání bylo mírně upraveno pro dotykové displeje.

Trošku horší je to pak s cenou, základní hra stojí 189,99 Kč, nedostanete za ni ale celou hru. Přímo ve hře se pak dají dokoupit ještě tři rozšíření – Wacky Worlds, Time Twister a Toolkit, ve kterém se dají tvořit vlastní úkoly nebo třeba dráhy. Hra my také na Google Play nižší hodnocení, to bylo způsobeno tím, že po koupi mnoha lidem nešla hra nainstalovat, tento problém ale vývojáři vyřešili a už by měla instalace probíhat bez problémů.

RollerCoaster Tycoon® Classic
RollerCoaster Tycoon® Classic

Hráli jste některý díl RollerCoaster Tycoon? Vyzkoušíte hru na Androidu?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)