Razer představil zajímavé příslušenství

razer zajimave prislusenstvi

Razer je známý jako výrobce notebooků a herního příslušenství. Občas ale tvoří u jiné zajímavé příslušenství, jako třeba nyní se speciální webkamerou Kiyo a mikrofonem Seiren X.

Nové zajímavé příslušenství od Razeru je určeno pro streamování

Nejprve zde je webkamera Kiyo, která stojí 100 dolarů, to je v přepočtu s DPH a dalšími poplatky zhruba 3 tisíce Kč. Za tu cenu nabízí webkamera natáčení v 1080p a 30 FPS nebo 720P a 60 FPS. K zařízení se připojuje pomocí USB. Specialita této webkameru je v LED světle, které pomáhá osvětlit tvář při videohovorech nebo třeba při streamování her. K dispozici je celkem 12 módů jasu.

Razer Kiyo – The World’s First Broadcasting Camera with adjustable ring light

Razer Kiyo - The World's First Broadcasting Camera with adjustable ring light

Dále se představil mikrofon Seiren X, který bude stát stejně jako webkamera. Má odnímatelný stojan, dokáže pohlcovat vibrace a zároveň má mít minimální odezvu. K počítači se připojuje pomocí USB. Tyto dva produkty jsou podle Razeru určeny pro streamery, dostupné by měly být do konce roku po celém světě.

Razer Seiren X – The World’s First USB Condenser Microphone with inbuilt shock mount

Razer Seiren X - The World's First USB Condenser Microphone with inbuilt shock mount

O společnosti Razer ještě brzy uslyšíme, a to ve spojení s mobilními telefony. Společnost by měla do konce roku představit Razer telefon, který nabídne specifikace vlajkového modelu.

Co říkáte na tyto novinky od Razeru?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)