Prémiový účet za sledování reklamy? Pandora zkouší zajímavý způsob

premiovy ucet pandora reklamy

Hudební streamovací služba Pandora přichází se zajímavým řešením, jak svým uživatelům nabídnout prémiový účet, aniž by za něj museli platit reálnými penězi. Namísto toho budou „platit“ svým časem. Pandora testuje odměnu v podobě prémiového účtu za sledování 15 vteřinové reklamy.

Za sledování reklamy uživatelé obdrží Prémiový účet

Hudební streamovací služba Pandora funguje jinak než například Spotify, kde je k dispozici verze zdarma s reklamami. Zde si musíte zaplatit 10 dolarů měsíčně, abyste měli přístup k hudbě a dalším funkcím, jako třeba speciální playlisty.

Pandora Premium Is Here

Pandora Premium Is Here

Nyní slr u vybraných uživatelů testuje novinku, kdy za sledování reklamy umožní na krátký časový úsek využívat prémiový účet. Přesná délka toho, na jak dlouho uživatel po sledování reklamy obdrží premium zatím není jasné. Celý systém se stále testuje, společnost však slibuje, že to bude na delší dobu než jen na jednu písničku.

Pandora oficiálně není dostupná na našem trhu, takže si tuto novinku zatím vyzkoušet nemůžete. Každopádně jde o zajímavý způsob, jak mezi uživatele rozšířit premium na zkoušku. Může jít o alternativu ke klasickému zkušebnímu období, které se aktivuje většinou při registraci.

Pandora - Music & Podcasts
Pandora - Music & Podcasts

Jde podle vás o dobrý nápad? Sledovali byste reklamu výměnou za prémiový účet?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)