Novoroční předsevzetí společnosti OnePlus: okamžitá expedice objednaných telefonů

novorocni-predsevzeti-spole

Začátek nového roku bývá okamžikem, kdy si mnozí lidé dávají nejrůznější závazky. Někdo chce shodit nadbytečná kila, další hodlá skoncovat se svým zlozvykem, jiný se třeba rozhodně udělat zásadní změnu ve svém životě. Novoroční předsevzetí společnosti OnePlus jistě potěší zákazníky, kteří uvažují o nákupu mobilu od tohoto čínského výrobce.

Telefony OnePlus lze pořídit několika cestami. Asi nejjistější a zpravidla i nejrychlejší je nákup přes lokální prodejce. Na nejnovější modely si ale v takovém případě budete muset počkat. OnePlus však nabízí možnost objednat telefon ze své kolekce přímo na oficiálních webových stránkách. Tato cesta však byla poměrně zdlouhavá a samotný výrobce potvrzuje, že poptávka významně převyšuje nabídku. Právě to by se v roce 2017 mělo změnit.

Novoroční předsevzetí společnosti OnePlus

V diskuzi na oficiálním webu společnost OnePlus připustila, že kvůli problémům se zásobováním probíhaly dodávky v uplynulém roce pomalu. Po většinu roku tak nabízené telefony byly opatřeny virtuální visačkou „vyprodáno“. Zatímco vyprodání zásob bylo vždy otázkou relativně krátkého času, následné naskladnění se táhlo dlouhou dobu. To rozhodně neprospělo jak dobrému jménu, tak ani obchodním výsledkům. Právě proto se novoroční předsevzetí společnosti OnePlus dá shrnout do dvou slov: okamžité odeslání.

Novoroční předsevzetí společnosti OnePlus Novoroční předsevzetí společnosti OnePlus

Společnost na webu uvádí: „Nový rok znamená nový začátek. Naším cílem pro tento rok je opět dodávat naší komunitě nejlepší technologii. Stejně důležité je činit tak rychle, jak je to možné, takže se budeme snažit zkrátit dodací lhůty. Samozřejmě to, jako u všech novoročních předsevzetí, znamená, že nemůžeme očekávat změny přes noc. Budeme postupovat k tomuto cíli krok za krokem.“

Jako první krok k naplnění slibu začne OnePlus v úterý 24. ledna nabízet 64GB variantu modelu 3T v provedení „gunmetal“ s okamžitým odesláním do Evropy a Severní Ameriky. Výrobce sice tvrdí, že „nemůže zaručit, že tato nabídka bude trvale k dispozici“, ale dodává, že je to jeden z jeho cílů.

Nabídka však platí pouze pro uvedenou variantu zařízení. Pokud byste měli zájem o verzi se 128 GB interního úložiště nebo OnePlus 3T ve zlaté barvě, budete mít smůlu. Všechny ostatní varianty jsou nadále beznadějně vyprodány a není známo, kdy budou opět k dispozici.

V případě zájmu bude možné OnePlus 3T objednat na oficiálním webu za cenu 439 eur, tedy v přepočtu asi 11 900 Kč. To je s ohledem na hardwarovou výbavu prakticky bezkonkurenční nabídka.

Co říkáte na novoroční předsevzetí společnosti OnePlus? Využijete tuto nabídku?

Zdroje: androidauthority.com, forums.oneplus.net.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (34)