Moderní podložka pod myš vám dokáže nabít i telefon

podlozka pod mys bezdratove nabijeni

Podložka pod myš měla od počátků jeden účel. A to poskytnout hladký a vyrovnaný povrch, na kterém se může myš pohybovat. Jenže moderní podložky pod myš už jsou o něčem jiném, zaměřují se na design a také na zajímavé funkce. Například MousePad+ vám dokáže nabít i telefon.

Tato nová podložka pod myš má v sobě schované bezdrátové nabíjení

Novinka se objevila na Kickstarteru, stojí za ní studio Takieso Graft Design a kromě toho, že jde o elegantní podložku pod myš, slouží také k nabíjení telefonů, které podporují bezdrátové nabíjení pomocí nejrozšířenějšího standardu Qi. A to třeba Samsung Galaxy S9+ nebo LG V30.

Novinka je vyrobena z kůže a vlněných vláken. Přímo nabíječka je pokryta kůží, myš pak jezdí na ploše z vlněných vláken. Zároveň je přenosná, můžete ji snadno zabalit a vzít s sebou, nepatří tak mezi XXL podložky, které můžete vídat hlavně u hráčů PC her a značek jako Razer nebo Steelseries. Momentálně na Kickstarteru je ještě za 29 dolarů, poté bude v prodeji za částku 69 dolarů, což je cca 1 700 Kč s DPH. Do prodeje by měla jít v červenci 2018.

Jak se vám tato zajímavá podložka pod myš líbí?

Zdroj: androidguys.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)