TOPlist

OnePlus 5T se představil v limitované Sandstone verzi za stejnou cenu

oneplus 5t sandstone

Sandstone nebo pískovec byla povrchová úprava, kterou jsme mohli vidět na starších OnePlus telefonech. Objevila se již u prvního modelu One. Na dotek působí hodně nezvykle a navíc klouže méně než třeba kov. U posledních modelů se ale na tuto imitaci pískovce nedostalo. Mění to až OnePlus 5T, který nyní vychází ve speciální bílé barvě.

Sandstone verze OnePlus 5T odkazuje na první model společnosti

Nová bílá povrchová úprava byla navržena tak, aby připomínala úplně první telefon OnePlus One. Telefon také obsahuje červený posuvník pro přepínání režimů. Celý proces výroby realistické pískovcové struktury je podle OnePlus poměrně složitý a zahrnuje celkem 4 části. Výroba zabere 75 minut, což je prý podle společnosti důvod, proč tato speciální edice nebude dostupná ve velkém množství.

V budoucnu se pravděpodobně dočkáme i dalších speciálních barevných variant, které se budou po omezenou dobu prodávat. Vidět jsme mohli již zlatou verzi, která už se neprodává. V Číně je ještě dostupná rudě červená verze telefonu, která by se časem mohla objevit i ve zbytku světa.

OnePlus 5T Sandstone White Limited Edition. Classic Revisited.

OnePlus 5T Sandstone White Limited Edition. Classic Revisited.

Sandstone verze OnePlus 5T bude dostupná pouze pro model s 8GB RAM a 128GB vnitřní pamětí. Cena je pak stejná jako za klasickou černou verzi. A to 559 eur, v přepočtu cca 14 250 Kč, prodávat se telefon začíná 9. ledna přes oficiální web společnosti.

Jak se vám líbí tato bílá verze OnePlus 5T?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)