OnePlus 5 dostane nejnovější procesor Snapdragon 835

procesor snapdragon 835

Společnost OnePlus nemá oproti jiným firmám takový rozpočet na marketing, proto musí hledat jiné cesty, jak dostat své novinky k lidem. Osvědčilo se jím postupné odhalování specifikací. Dnes se dostalo na potvrzení informace, že OnePlus 5 bude mít procesor Snapdragon 835.

Procesor Snapdragon 835 najdeme i v OnePlus 5

Jak pravděpodobně víte, Snapdragon 835 od společnosti Qualcomm se používá ve vlajkových modelech pro letošní rok. Procesor najdeme v Galaxy S8, HTC U11, Xiaomi Mi6 a také velmi pravděpodobně jej uvidíme v nových Pixel telefonech od Googlu. Není proto divu, že jej najdeme i v nadcházejícím „zabijákovi“ vlajkových lodí.

Snapdragon 835

Společnost uvedla, že model 835 zvolili kvůli tomu, že chtěli smartphone s bezchybným výkonem a také chtěli co nejmenší latenci dotyku. K měření využívali i vysokorychlostní kameru. Z minulého týdne už víme, že OnePlus 5 bude mít fotoaparát, na kterém spolupracuje skupina DxOMark.

Dokážete si tipnout, co společnost OnePlus odhalí dále?

Zdroj: droid-life.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)