TOPlist

Om/One je první levitující reproduktor, který vás okouzlí

om one cover

Levitující reproduktor? Možná nejenom já o tom slyším poprvé. Technologický pokrok nezastavíš, díky čemuž se vám Om/One může vesele vznášet v pokoji. Stojí za ním společnost OM Audio a její CEO David Devillez.

om-one

A z čeho se tento povedený kousek skládá? Tělo samotného reproduktoru je kulaté a možná tím, že se vznáší, mi připomíná Hvězdu smrti ze Star Wars. „Míč“ s reproduktory se vznáší nad podložkou, která musí být neustále připojená k elektrické síti. Om/One je ovšem přenosný, zkrátka jej vezmete ze vzduchu a jdete. Vydrží hrát až 15 hodin při hlasitosti 70 %.

death star

V útrobách se nachází 75mm měnič zvuku, který by měl doručit odpovídající hudební zážitek. Om/One má v sobě i mikrofon, takže se dá využít jako hi-tech handsfree při kdejaké konferenci. Lítající koule je zároveň bezdrátová. Všechna zařízení lze připojit skrze Bluetooth.

om one konference

Aby zařízení mohlo vůbec vzniknout OM Audio na svých stránkách rozjelo vlastní crowd fundingovou kampaň. Cílem bylo vybrat 100 tisíc dolarů. Jak se ukázalo, na malý zájem si novinka rozhodně stěžovat nemůže. Již nyní je vybraná částka 4,5 x vyšší a stále zbývá 41 dní do konce sbírky. Om/One může být váš za 179 $ (3 700 Kč). Pro více informací a objednávku zamiřte přímo na stránky výrobce. Termín dodání je stanoven na prosinec.

http://youtu.be/XCfhdmC7oMY

Zdroj: OM Audio, CNET

Chcete se podívat na nejlepší mobilní telefony osobně? Pak zavítejte na některou z akcí Android RoadShow. Neváhejte a registrujte se!

registraceHome

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)