Spotify připravuje nový design Android aplikace. Takhle bude vypadat

novy design aplikace spotify

Společnost Spotify připravuje rozsáhlý redesign do své Android aplikace. Jak už můžeme vidět z prvních screenshotů, tak nový design je více přehlednější a mnohem elegantnější.

Nový design Spotify se momentálně testuje u vybraných uživatelů

Novinka se prozatím jen testuje, není tak vůbec jisté, kdy se aktualizace na Android zařízeních objeví. Může to být za pár dnů, ale třeba také za tři měsíce. Společnost Spotify neprozradila žádné informace o tomto redesignu. Z dostupných screenshotů ale můžeme vidět mnoho změn.

V novém designu Spotify se například zredukuje hlavní spodní menu, které bude mít jen tři položky. A to playlisty, návrat na hlavní obrazovku a vyhledávání. Není to ale jen hlavní menu, které se předělává. Každá z těchto tří položek prošla také změnou. Největší změny jdou vidět u vyhledávání, kde kromě upravené vyhledávací lišty najdeme také speciální karty se žánry a hudba podle nálady. U Playlistů nejsou změny tak dramatické, nicméně změní se tlačítko pro vytvoření playlistů. Hlavní karta Home podle screenshotů vypadá, že se dočkala nejméně změn.

Spotify: Music and Podcasts
Spotify: Music and Podcasts

Jak se vám líbí nový design Spotify?

Zdroj: androidheadlines.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)