TOPlist

Nejhranější PC hra PUBG přijde na telefon rovnou ve 2 verzích

pc hra pubg android

Na začátku týdne jsme psali o tom, že oblíbená PC hra PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) se dostane oficiálně na mobilní telefony. Nyní jsme se dozvěděli několik dalších informací, které jsou hodně zajímavé.

Na telefony přijdou rovnou dvě PUBG hry

PlayerUnknown’s Battlegrounds se v posledních měsících psalo a informovalo po celém světě. Tato hra ve stylu Battle Royale se stala fenoménem po celém světě, kdy ji hrají miliony hráčů. V úterý se odhalilo, že se hra PUBG chystá i na telefony. Informací ale bylo pramálo. Nyní jsme se dočkali rovnou dvou trailerů. A to z toho důvodu, že se chystají rovnou dvě mobilní hry PlayerUnknown’s Battlegrounds.

NEW NON STOP RUSH GAMEPLAY 🔥 pubg mobile

NEW NON STOP RUSH GAMEPLAY 🔥 pubg mobile

První bude mít dodatek Army Attack, vyvíjí ji studio Timi a bude pojata více arkádově. Zároveň přidá i několik novinek, z traileru jde vidět například možnost bitev na vodě. Hra poběží na Unreal Engine 4.

Druhá hra, která je prozatím známá pouze pod pracovním názvem „Battlefield“. Vyvíjí ji studio Lightspeed & Quantum a také poběží na Unreal Engine 4. Tato hra by měla pro změnu nabídnout více realističtější zážitek, který se podobá PC verzi.

 

Musíme také podotknout, že obě hry jsou plánované prozatím pro Čínu a není jasné, jestli se dostanou i do zbytku světa. Každopádně po grafické stránce vypadají obě hry velmi dobře, záležet bude tak hodně na ovládání a platebním modelu, který se zvolí. Poté by mohly mít tyto hry úspěch i na mobilech.

Jak se vám líbí ze záběrů líbí mobilní hra PUBG?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)