TOPlist

Zavzpomínejte si: Tamagotchi hra konečně oficiálně vyšla na Android

my-tamagotchi-hra-android-vydani

Hra My Tamagotchi Forever, se konečně objevila v Obchodě Play. Každý si tak může vyzkoušet první oficiální Android Tamagotchi hru. Pokud jste vyrůstali v devadesátých letech minulého století, tak vůbec nemusíme tuto postavičku představovat. Pokud ale nevíte, tak čtěte dále.

V My Tamagotchi Forever se staráte o mazlíčka

V devadesátých letech se na trhu objevily malé kapesní hry ve tvaru vajíčka. Šlo o jednu jedinou hru – Tamagotchi. V ní jste měli nelehký úkol, starat se o svého domácího mazlíčka, museli jste ho krmit, hrát si s ním a sledovat, jak roste.

My Tamagotchi Forever – Official Trailer – iOS/Android

My Tamagotchi Forever - Official Trailer - iOS/Android

To všechno a mnohem více se objevuje i v nové mobilní hře, která vychází k dvacetiletému výročí této značky. Ve hře nechybí ani moderní prvky, jako třeba město, které slouží jako sociální centrum, najdete v něm další hráče.

Hru můžete stahovat zdarma z Google Play, což znamená i podporu pro mikrotransakce. A to až do částky 2 990 Kč za jednu položku.

My Tamagotchi Forever
My Tamagotchi Forever

Pamatujete si na Tamagotchi? Vyzkoušíte si Android hru?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)