Moto G5S přináší několik vylepšení k úspěšným modelům

Moto G5S nahled

O nové řadě Moto G5S už jsme nějaký ten čas mohli slýchat díky neustálým únikům a spekulacím. Těm už je konec, protože Motorola včera v noci představila dvě novinky, Moto G5S a G5S Plus. Pojďme se na ně podívat.

Moto G5S přináší několik vylepšení

Telefony z řady G5, a obzvlášť Moto G5 Plus, jsou velice oblíbené telefony, a to z toho důvodu, že mají perfektní poměr cena/výkon. A i když se může zdát, že jsou u nás teprve chvíli na trhu, tak v USA už byly dostupné od února. Proto není divu, že Motorola přichystala vylepšenou Special verzi.

[aps_product_sz id=“447006″]

Moto G5S má kapacitu baterie 3000 mAh, což je o 200 mAh více, než v předchozím modelu. Také se o mírně zvětšuje displej, a to na 5,2 palce, ten má Full HD rozlišení. O výkon se stará Snapdragon 430, dále má telefon 3GB RAM a 32GB vnitřní paměti. Přímo z krabice běží na Androidu 7.0.

Moto G5S Plus dostává rovněž větší displej, a to 5,5”. Největší změna je ale na zadní straně, kde nově najdeme 13 MPx duální fotoaparát. Co se týče výkonu, tak zde zůstává Snapdragon 625, dále je k dispozici 3GB RAM a 32GB vnitřní paměti. Přímo z krabice běží telefon na Androidu 7.1.

[aps_product_sz id=“447011″]

Prozatím nejsou k dispozici přesná doba, kdy se telefony dostanou na trh. V USA to bude někdy na podzim, u nás pravděpodobně až na jaře příštího roku, pokud se bude následovat stejná časová osa jako u řady G5. Alespoň ale víme cenu, za menší model se zaplatí 249 eur, což je zhruba 6 500 Kč bez DPH. Za větší model pak 300 eur, což je bez DPH zhruba 7 800 Kč.

Jak se vám líbí nová řada od Motoroly?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)