TOPlist

Stabilní verze nadstavby MIUI9 vyjde již velmi brzy

miui9

Nadstavba MIUI9 už je nějaký ten pátek dostupná v betaverzi na většinu Xiaomi telefonů. Tomu by už ale mělo být brzy konec. V zahraničí už se mluví o tom, že první týden v listopadu začne vycházet stabilní verze pro první zařízení.

Stabilní verze MIUI9 má také vycházet ve vlnách

Podobně jako testovací verze, i stabilní verze nadstavby má podle serveru FoneArena vycházet ve vlnách. Nejdříve se tak dostane na nové modely jako je třeba Mi Mix 2 nebo Mi Note 3. Kromě informací ze zahraničí, je také další indícií to, že pro tento týden se pozastavilo vydání nových buildů, a to jak v uzavřené, tak i otevřené betaverzi MIUI 9.

miui9

Novinek pro globální verzi MIUI9 není mnoho, nejvýraznější je velká optimalizace. Mezi další novinky patří například grafická témata, změna úprav widgetů a tapet. Několik změn proběh i u notifikací, v tichém módu, nebo třeba přenosu souborů. Novou nadstavbu už jsme vyzkoušeli v na Mi Mix 2.

Partnerem zpráv o produktech Xiaomi je společnost Beryko.cz.

Máte už na svém Xiaomi telefonu nadstavbu MIUI 9? Jak jste s ní zatím spokojení?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)