TOPlist

Přežívat v Mini DAYZ můžete už i na telefonu

mini dayz

Vzpomínáte si ještě na český DAYZ? Původně mód, nyní PC hra, která je dlouhé roky ve vývoji a ještě nějakou dobu bude. Jedná se o hru, ve které je hlavním úkolem přežít. Před několika měsíci pak vyšla na PC i Mini DAYZ, což je v podstatě to samé, akorát zmenšené a předělané do pixelartové grafiky. A právě tuhle zmenšenou verzi si nyní můžete nainstalovat i na telefony s Androidem.

Mini DAYZ nabízí téměř to stejné, jako velká hra

Navíc tato Mini verze má oproti té velké jednu výhodu, je už dokončena a bez větších problémů funguje na většině Android zařízení. Ve hře prozkoumáváte otevřený svět a snažíte se přežít před zombie a jinými přeživšími. Musíte tedy hledat potravu, zdroje, bojovat se zombie a obecně se mít v pozoru.

MDZ Video CZ

MDZ Video CZ

Čím déle přežijete, tím lépe na tom budete. A to z toho důvodu, že se vám zvýší statistiky, budete si moct otevřít tzv. perky, které ulehčí přežívání. Ve hře také nechybí achievementy. Jediným minusem by mohla být absence online módu, tu se ale snažili vývojáři vyřešit tím, že do hry přidali přeživší, které ovládá umělá inteligence. Ti se můžou stát vaším přítelem, ale také nepřítelem.

I když na první pohled to vypadá jako malá hříčka, tak je poměrně propracovaná. Můžete si stavět i vlastní bunkr. Poslední velké plus je v tom, že hra je kompletně zdarma. A tím myslíme, že ji stáhnete zdarma a ve hře neexistují žádné dodatečné nákupy za reálné peníze.

Mini DAYZ: Zombie Survival
Mini DAYZ: Zombie Survival

Vyzkoušeli jste již zmenšenou verzi DAYZ? Co na hru říkáte?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)