Hra Middle-earth: Shadow of War se dostává i na Android. Můžete již stahovat

Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War je pokračování úspěšné PC a konzolové hry z roku 2014. Nový díl Shadow of War vychází také na Android zařízení, a to již velmi brzy. Společnost Warner Bros nyní ukázala trailer, který se zaměřuje na tzv. Nemesis systém.

Middle-earth: Shadow of War se již dá stahovat

Mobilní verze Shadow of War je rovněž RPG, akorát je celá uzpůsobená mobilním telefonům. Změnilo se několik věcí, aby hra fungovala na dotykových displejích, grafická stránka hry se také samozřejmě snížila, ale jedna z funkcí v mobilní verzi zůstává, a to tzv. Nemesis systém.

Mobile Nemesis System Trailer | Middle-earth: Shadow of War Mobile

Mobile Nemesis System Trailer | Middle-earth: Shadow of War Mobile

První díl této série s podtitulem Shadow of Mordor přinesl poprvé Nemesis systém. Jde o poměrně unikátní funkci, nepřátelé, se kterými bojujete ve hře si pamatují vaše úspěchy a neúspěchy. Například když vás zabije obyčejný ork, může být povýšen na velitele, bude si vás pamatovat apod. Hiearchie u orků je něco, co recenzenti kladně hodnotili po celém světě. Nyní se dostává tento systém i na telefony.

V samotné hře nechybí ani známé postavy ze světa Pána prstenů. Hru můžete již stahovat z Google Play Google Play.

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War

Vyzkoušíte si na telefonu či tabletu Middle-earth: Shadow of War?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)