TOPlist

Na Google Play se objevila zajímavá česká hra Medieval Smackdown

medieval smackdown android hra

České vývojářské studio Craneballs už má za sebou několik povedených her. Nyní se hlásí s novinkou, která se jmenuje Medieval Smackdown. Jde o multiplayerovou hru, která se odehrává v kreslené středověké aréně. Pojďme si ji představit.

Medieval Smackdown je zajímavá středověká hra

Hlavním cílem této multiplayerové hry je srazit svého nepřítele na zem. Před každým zápasem si navíc můžete vsadit svou herní měnu. Ve hře si můžete vybrat z několika hrdinů. Hra je momentálně v otevřené betaverzi, takže jsou zatím dostupné 3 postavy.

medieval smackdown ceska hra

Jedná se o mobilní hru, proto je důležité, že samotné zápasy mají rychlý spád, jsou svižné a krátké. Vše se točí kolem správné strategie a vybrání momentu k útoku. Útokům pomáhá i samotná aréna, kdy se dají využít lana, voda v potůčku či obrovské koule. Nechybí ani vylepšování postav.

V aréně se dají sbírat další předměty, které hrdinu zrychlí, přidají mu kladivo nebo štít, a tak vylepší jeho bojové vlastnosti. Ovládání je velmi jednoduché, pohyb dopředu je automatický a hrdina se ovládá pouze šipkami doprava a doleva.

 

Hru můžete stahovat zdarma z Google Play, momentálně je ve fázi otevřeného beta testování, do kterého se nyní můžete přihlásit na tomto odkazu.

Knockdown Heroes
Knockdown Heroes

Vyzkoušíte Medieval Smackdown?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)