Máslo za 15 korun? Stačí využít placení přes Android Pay

máslo

Máslo se v poslední době rozhodně nedá označit za levné. Je tu však způsob, jak ho koupit za 15 korun, a to s pomocí služby Android Pay.

Kupujte máslo s Android Pay

Minulý týden byl na Masarykově nádraží umístěn automat na máslo.  Tento „Máslomat“ stál u východu do Havlíčkovy ulice a bude v provozu do 14. prosince. Společnost Mastercard ve spolupráci s bankou MONETA mají tento automat na starost. Od 10. prosince se bude nacházet v Holešovické tržnici a od 12. prosince opět na Masarykově nádraží.

Čím je tato událost tak zvláštní? 250 gramů másla značky Madeta vás bude stát pouhých 15 korun. Automat je neustále doplňován, takže vám nehrozí, že půjdete domů s prázdnou. Nákup je však omezen. V jeden den lze koupit maximálně tři kostky másla na osobu.

máslo

Má to však jeden háček. Automat podporuje pouze jeden způsob platby, a tou je Android Pay. Není se čemu divit. Mobilní platby v České republice teprve přicházejí na scénu, a tohle je jeden ze způsobů, jak přimět lidi, aby přešli k bance s podporou Android Pay.

Vyzkoušeli jste už automat na máslo?

Zdroj: Facebook

Jan Boháček
O Autorovi - Jan Boháček

Honzova cesta k Androidu byla vcelku rychlá. Vlastně si ho Android našel sám v podobě prvního telefonu Sony Xperia Mini Pro. Volnost, kterou tento systém… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)