TOPlist

Lenovo Vibe C2 oficiálně: Útok na levné telefony?

Vibe-C2

Společnost Lenovo odkoupila mobilní divizi Motoroly a nějakou dobu se zdálo, že chystané Lenovo Vibe C2 bude pokračováním řady Motorola Moto E. Poslední zprávy ale naznačují, že se jedná o samostatný telefon, který byl nyní oficiálně představen světu. Jaký je?

Lenovo Vibe C2: Skromný hardware a naděje na nízkou cenu

Novinka čínské společnosti rozhodně nemíří vysoko, alespoň tedy co se výbavy týče. Chce ale naopak nalákat co nejvíce zákazníků, protože bude určena pro levnější segment trhu. Hardware tomu zatím odpovídá – 1GB RAM paměť, čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735P, 8GB vnitřní úložiště a 2750mAh baterie. Nechybí ale podpora LTE (i když pásma zatím nevíme) či DualSIM.

Cenu ani dostupnost bohužel prozatím Lenovo neuvedlo. Dá se ale čekat, že cena bude odpovídat výbavě a zařadí Lenovo Vibe C2 mezi nejlevnější telefony. Prozatím byl telefon oficiálně uveden na ruský trh, jeho vydání u nás tedy nejspíše ještě nějaký čas potrvá. Stejně tak jsme zvědaví, zda se nakonec potvrdí, že Lenovo Vibe C2 nenahradí Motorolu Moto E a dočkáme se ještě jednoho podobného přístroje.

[aps_product_sz id=“402191″]

Lenovo-Vibe-C2-1

Líbí se vám Lenovo Vibe C2?

Zdroj: gsmarena.com.

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)