TOPlist

Hra Ingress není mrtvá: Velká aktualizace změní název na Ingress Prime

ingress hra

Společnost Niantic, která stojí za hitem Pokémon GO, nyní představila velké změny, které příští rok přijdou do jejich první AR hry Ingress. Tyto informace určitě potěší každého hráče této hry, protože po vydání pokémonů to mohlo vypadat, že se Ingress odsunuje na druhou kolej. Hra navíc změní název na Ingress Prime.

Ingress Prime kompletně předělá hru

Již v březnu tohoto roku jsme se poprvé mohli dozvědět informace o tom, že se pracuje na předělání první AR hry od této společnosti. Vydána měla být do konce roku 2017, ale jak to nejen ze světa her známe. Ne vždy jde vše podle plánu. Předělání hry bylo odloženo na rok 2018, což je hodně zajímavé, protože na příští rok si Niantic přichystal také vydání další AR hry, a to ze světa Harryho Pottera. Čeká je hodně náročný rok.

Ingress Prime

Ingress Prime

Spolu s předěláním, se také změní název na Ingress Prime. Podle vývojářů je nejdůležitější změnou to, že se používá stejná technologická platforma jako pro Pokémon Go. To umožní například v budoucnu využít pokročilou rozšířenou realitu ARCore a zároveň bude pro hráče mnohem těžší podvádět.

Chystá se dokonce animovaný seriál, který prohloubí příběh hry. Grafická stránka se také předělala. Stejně tak i uživatelské rozhraní, které má být nyní mnohem přívětivější. Další změny si společnost nechává až na později, kdy se bude blížit vydání. Alespoň už je k dispozici ale první trailer a také screenshot ze hry.

Ingress Prime
Ingress Prime

Těšíte se na změny, které přinese Ingress Prime?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)