Humble Mobile Bundle 21: Door Kickers a další za pár korun

Humble Mobile Bundle 21

Měsíc utekl jako voda, a to znamená jediné. Humble Mobile Bundle 21, který přináší celkem osm her za zhruba 5,5 eura. Samozřejmě i nyní je vše rozdělené do několika úrovní.

Humble Mobile Bundle 21

Největšími hity tohoto balíčku je taktická akční strategie Door Kickers a známá simulace života šílené kozy – Goat Simulator. Dále je to Westport Independent, kde si budete hrát na cenzora novin a změnit historii země. V Prism se vydáme do mikrokosmické galaxie, kde se budou řešit zapeklité hádanky. A jako poslední v první úrovní za €0.90 se představila prémiová verze Sage Solitaire, což je hra, která kombinuje Solitaire a Poker.

O úroveň výše, která v době psaní článků stojí €4.57, se kromě zmíněného Door Kickers, dočkáme ještě Ghost of Memories, logické hry s nádherným grafickým zpracováním. Třetí hra z této úrovně bude odhalena za týden.

A na úplný závěr zde máme dvě hry, za které budete muset zaplatit alespoň €5.38. Goat Simulator je známá věc, ve které hrajete za šílenou kozu a snažíte se dělat bordel po herním světě. Druhou hrou je Twofold Inc., která kombinuje rychlou logickou hru a čistý design. Musíte v ní co nejrychleji spojit čtverce.

humble-mobile-bundle-21

Hry, které dostanete po zaplacení €0.90

The Westport Independent
The Westport Independent
Sage Solitaire
Sage Solitaire

Po zaplacení průměrné částky, dostanete tyhle hry

Ghosts of Memories - Adventure Puzzle Game
Ghosts of Memories - Adventure Puzzle Game
Door Kickers
Door Kickers

Další hra bude odhalena za týden.

Pokud celkově zaplatíte alespoň €5.38, dostanete ještě navíc

twofold inc.
twofold inc.

Která hra se vám z balíčku nejvíce líbí?

zdroj: humblebundle.com

 

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)