Humble Bundle: slevy her se zaměřily na plošinovky

plosinovky

Humble Bundle je skvělým zdrojem her, a to nejen na PC, ale i na telefony. Od minulého týdne je v nabídce nový balíček her pro Android, tentokrát se jedná o plošinovky. Dnes byly do balíčku přidány dvě nové hry.

Plošinovky v čele s LIMBO nebo Brothers za pár korun

tomto balíčku je celkem 11 her. Jak už je zvykem, jsou rozdělené do třech různých úrovní. Za libovolnou částku dostanete Devious Dungeon, Devious Dungeon 2 a Eggggg – The Platform Puker. Druhá úroveň se otevře poté, co zaplatíte alespoň průměrnou částku, která je v době psaní zprávy 4,28 eur. Za to dostanete hry Gunbrick, RunGunJumpGun, RETSNOM, VVVVVV a Goo Saga. Ty nejzajímavější hry už ale tradičně nacházíme ve třetí části.

humble bundle epic

Ta se odemyká za zaplacení alespoň 4,47 eur. Za to kromě předchozích her, dostanete i další tři povedené plošinovky. Přesněji se jedná o Never Alone: Ki Edition, Brothers – A Tale of Two Sons a LIMBO. Jako bonus jsou pak připraveny soundtracky ze dvou her a také sleva na měsíční předplatné pro hry na počítač. Nechybí ani možnost poslat peníze na charitu.

Hráli jste některou z těchto her?

Zdroj: humblebundle.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)