TOPlist

Nový Huawei telefon bude mít trojitý fotoaparát, 40 MPx a výřez v displeji

huawei telefon trojity fotoaparat

Věděli jsme, že to jednoho přijde a podle posledních informací se dočkáme již příští rok. A o čem mluvíme? O telefonu, který bude mít na zadní straně 3 fotoaparáty. Postarat se o něj má Huawei a kromě velkého množství fotoaparátů, má mít nový Huawei telefon také výřez v displeji podobně jako Essential Phone nebo iPhone X.

Nový Huawei telefon má mít 40 MPx fotoaparát

Okolo chystané vlajkové lodi od Huaweie je v posledních dnech hodně rušno. Nejprve se před několika dny objevily na internetu tiskové materiály na nový Huawei telefon z řady P, který má mít na zadní straně 3 fotoaparáty. Díky tomu by mohl snímat až 40megapixelové fotografie a dále má mít také pětinásobný hybridní zoom. Materiály slibují perfektní fotografie za všech světelných podmínek. A aby toho nebylo málo, tak na přední straně má být 24 MPx selfie kamera. Všechny tyto funkce by měly být vytvořeny opět ve spolupráci se společností Leica.

huawei telefon 3 fotoaparaty

Dnes se chystaný Huawei telefon opět objevil v médiích. A to kvůli tomu, že by měl mít výřez v displeji podobně jako Essential Phone a iPhone X. Velikostně by se měl vlézt přímo mezi tyto dva telefony. Zajímavé je také to, že u 6,01″ velkého displeje se uvádí klasické rozlišení 2160 x 1080 pixelů, pak ale také 2244 x 1080 pixelů. To může naznačovat to, že Huawei chystá speciální využití pro místo kolem výřezu. Z těchto informací to vypadá, že nás čeká velmi zajímavé zařízení, spekuluje se, že půjde o Huawei P11.

huawei telefon vyrez displeje

Co říkáte na tyto informace ohledně nového Huawei telefonu?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)