Huawei chystá řadu tabletů MediaPad M5. Budou mít LTE i stylus

mediapad m5

Trh s Android tablety pomalu drhne. V poslední době jsme moc neslyšeli o zajímavých novinkách ze světa Android tabletů. Snad jen to, že se má přidat podpora pro Asistent Google. A jedny z tabletů, které by tuto funkci mohli podporovat, jsou ty z chystané řady MediaPad M5.

Tablety MediaPad M5 vychází v několika verzích

Ještě před oficiálním odhalením, jsme se dozvěděli většinu informací. Půjde o celkem 3 tablety, a to s těmito názvy Huawei MediaPad M5 8, 10 a 10 Pro. Nové tablety mají mít 4 GB RAM a 32/64 GB vnitřní paměti, velikost displejů se pohybuje od osmi do deseti palců. Jejich rozdíl spočívá v ceně, pohybovat se bude od 320 eur až po 520 eur. Chybět by neměla ani verze s podporou LTE a také stylusem M-Pen.

Huawei-MediaPad-M5

Nejlepší model s názvem Huawei MediaPad M5 Pro by měl být TOP modelem řady. Podporovat bude LTE i stylus, jeho cena bude 520 eur, což je cca 13 200 Kč. To značí i to, že bychom se mohli dočkat prémiovějšího Android tabletu. Momentálně existuje v podstatě pouze Galaxy Tab S3.

Těšíte se na nové tablety Huawei?

Zdroj: androidcommunity.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)