TOPlist

HTC One X10 je nový telefon střední třídy. Má čím překvapit?

HTC One X10

V několika posledních dnech jsme mohli vidět zprávy o tom, že HTC připravuje nový telefon pro střední třídu. Ten byl včera večer odhalen na ruských oficiálních stránkách. Co všechno nabízí HTC One X10?

HTC One X10 má velkou 4 000 mAh baterii

Oficiální specifikace se příliš neliší od těch, které se objevovaly v posledních týdnech. Na přední straně najdeme 5,5“ FullHD displej. O výkon se stará čipset Helio P10. Dále má 3GB RAM a 32GB vnitřní paměti. Na zadní straně nalezneme jeden hlavní fotoaparát se 16 MPx, přední selfie kamerka má 8 MPx.

Co se týče baterie, tak má kapacitu 4 000 mAh což v kombinaci s méně náročným čipsetem Helio P10 může dělat divy. I když HTC přímo na webu píše, že telefon vydrží na jedno nabití téměř 2 dny, což zase není tak moc, jak bychom očekávali. Nechybí také podpora rychlého nabíjení.

Prozatím se neví, kdy se dostane na jiné trhy. Cena tohoto telefonu v Rusku je v přepočtu zhruba 8 900 Kč. To je stále trochu moc vzhledem k tomu, jaké telefon má specifikace, konkurence v této cenové kategorii je velká. Dostupný bude v černé a stříbrné barvě.

Jak se vám líbí nový telefon HTC One X10?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)