Hraní Pokémon Go odhalilo mrtvé tělo

Pokemon Go mrtve telo nahled

Přestože je hra Pokémon Go, která využívá rozšířenou realitu, doposud oficiálně dostupná jen v Austrálii, na Novém Zélandu a Severní Americe, podařilo se jí během několika dní rozpoutat doslova celosvětové šílenství. Statisíce hráčů pobíhají venku s telefony v ruce a plní si svůj dětský sen o tom, že se stanou nejlepším trenérem Pokémonů všech dob. Své o tom ví také mladá američanka, jejíž hraní Pokémon Go odhalilo mrtvé tělo.

Mohlo by vás zajímat: Pokémon GO: 10 zásadních tipů a triků, které vám hra neprozradí

Hraní Pokémon Go odhalilo mrtvé tělo

Pokémon Go odhalilo mrtvé tělo

Dívka podobně jako zbytek populace propadla fenoménu posledních dnů a vyrazila do přírody, aby rozšířila svou sbírku kapesních monster. To však ještě netušila, že vedle těchto příšerek uzří něco, co by jí ani ve snu nenapadlo.

Pokémon Go - mrtvé tělo muže

Jakmile jí totiž putování dovedlo na okraj místní řeky, spatřila u jejího břehu místo vytouženého Pokémona tělo mrtvého muže. Na místo tak byla ihned přivolána policie společně se záchrannou službou, aby následné vyšetřování potvrdilo, že muž zemřel bez cizího přičinění a patrně se tak jednalo o nešťastnou náhodu. Doufejme tedy, že jakmile dojde na oficiální celosvětové uvolnění hry, nebude podobných případů přibývat a budeme si moci užívat pouze hezké chvilky, které titul pocházející z dílen Nintenda nabízí.

Také už jste se nechali zlákat a stali jste se trenérem Pokémonů?

Zdroj: bbc.co.uk.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)