Samsung Galaxy Tab S3 oficiálně: Po dlouhé době pořádný tablet?

Galaxy Tab S3

Jak se předpokládalo, Samsung na veletrhu MWC neukázal svou nadcházející vlajkovou loď, soustředil se na jiné zařízení. Největší ohlas získal určitě tablet Samsung Galaxy Tab S3.

Samsung Galaxy Tab S3 dostává S Pen

Nedávno jsme psali o tom, jak to mají dnes tablety těžké. Jako jedno z želízek v ohni pro tento rok jsme uvedli tablet Galaxy Tab S3. Dokáže se tedy Samsung dostat na pomyslný vrchol trhu tabletů? Nový tablet od Samsungu disponuje 9,7“ Super AMOLED displejem s rozlišením 2048 x 1536 px. Výkonu bude mít také dostatek, o ten se postará Snapdragon 820. Dále má tablet 4 GB RAM a 32 GB vnitřní paměť, která jde rozšířit o microSD karty.

To, že se jedná o opravdové mediální zařízení, dokazuje i podpora přehrávání HDR video obsahu nebo rovnou čtyři reproduktory. Co se týče her, tak nechybí podpora Vulkan API. Nezapomnělo se však ani na práci. Jednak v tabletu je technologie Samsung Flow, která dokáže usnadnit práci, pak hlavně pomůže pero S Pen, které přichází v nové verzi. Pro rychlé zaznamenání momentek nechybí 13 MPx fotoaparát a ve předu 5 MPx selfie kamerka.

Tablet již rovnou z krabice poběží na Androidu 7.0. Baterie má kapacitu 6000 mAh, podporuje rychlonabíjení a podle tiskové zprávy by měl na jedno nabití Galaxy Tab S3 vydržet až 12 hodin přehrávání videa. Prozatím chybí cena tabletu a dostupnost. Tyto dvě informace prozradí Samsung později.

Myslíte, že Galaxy Tab S3 dokáže prorazit? Jakou cenu odhadujete, že Samsung nasadí?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)