TOPlist

Samsung Galaxy S9 s Exynos procesorem prošel benchmarkem. Jak si vede?

galaxy s9 benchmark exynoa procesorem

Méně než dva týdny před oficiálním představením, se na internetu objevily výsledky benchmarku Samsung Galaxy S9. A to mezinárodní verze s Exynos procesorem, která se bude prodávat i na našem trhu. Výsledky jsou o něco lepší než u Snapdragonu 845, které jsme mohli vidět včera.

Galaxy S9 s Exynos procesorem na Apple iPhone nestačí

Exynos 9810 bude nasazen do mezinárodní verze Samsung Galaxy S9, S9+ a později tento rok i do Galaxy Note 9. Výsledky v benchmarku Geekbench nyní ukázaly, jak na tom bude. A není to vůbec zlé, dokázal se odpoutat od Snapdragonu 845, který v Single-Core získal zhruba 2 500 bodů a v Multi-Core 8 500 bodů.

exynos 9810 benchmark

Exynos 9810 získal v Single-Core 3 648 bodů a 8 894 v Multi-Core. Kromě toho se jednalo o verzi Galaxy S9 s 4GB RAM a Android 8 Oreo.

Zajímavé je rozpoložení procesorů, zatímco Apple spoléhá hodně na výkon, jejich mobilnímu procesoru se žádná konkurence nemůže rovnat. Tak Qualcomm u Snapdragonu 845 už spíše volí zaměření na jiné funkce, než všechno tlačit do výkonu. A Samsung s Exynos procesorem může být takový zlatý střed.

Co říkáte na čísla, která získal nový Exynos procesor?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)