Samsung Galaxy S8 prohrál v testu rychlosti s dva roky starým iPhonem

galaxy s8 prohral

Samsung Galaxy S8 prohrál v přímém souboji rychlosti s dva roky starým iPhonem 6S, a to i když má v sobě nejnovější hardware. Nové video ukazuje, že ne vždy je to jen o výpočetním výkonu.

Galaxy S8 prohrál o 14 vteřin

Samozřejmě jako u každého srovnání iPhonů s Android telefony, i zde je to ošemetné. Oba systémy fungují trochu jinak, Apple těží z uzavřenosti a vynikající optimalizace. Samsung naopak nabízí více výpočetního výkonu. Jak to dopadlo, už jste si mohli přečíst v titulku, podívat se na celé srovnání můžete níže.

Galaxy S8 (2017) vs. iPhone 6S (2015) Speed Test

Galaxy S8 (2017) vs. iPhone 6S (2015) Speed Test

Lidé z PhoneBuff provedli dva testy, které mají otestovat, jak si na tom oba telefony vedou. V prvním kole se měří rychlost spuštění aplikací, v tom druhém pak možnosti multitaskingu. V obou kolech vyhrál telefon od Applu. Aplikace dokázal spustit o 7 vteřin rychleji, o stejný čas byl iPhone 6S rychlejší i v multitaskingu. Samozřejmě bychom také měli vzít v potaz, že aplikace a hry bývají většinou na iOS lépe optimalizované. Trošku s podivem ale je, že Galaxy S8 prohraje i v multitaskingu, i když má 2x více RAM.

[aps_product_sz id=“431109″]

Překvapil vás výsledek tohoto srovnání?

Zdroj: ibtimes.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (36)