Fitness náramek Xiaomi Mi Band 2: Vytoužený displej přichází (video)

Xiaomi Mi Band 2 – náhledový-1

Xiaomi Mi Band se stal možná vůbec nejúspěšnějším krokoměrem na světě. Po dlouhém čekání jsme se dočkali jeho nástupce, který konečně dostal do vínku displej. Jaký je fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 v prvním pohledu?

Fitness náramek Xiaomi Mi Band 2: Kráčí ve šlépějích předchůdce a dává něco navíc

První generace si svou oblibu zajistila především velmi vysokou výdrží na jedno nabití a nízkou cenou. Na čínském trhu není problém tento krokoměr pořídit kolem 300 Kč, což z něj v kombinaci s více než měsíční výdrží na jedno nabití dělá lákavé zboží. A není divu – v naší recenzi dopadl náramek velmi dobře, stejně tak jeho novější nástupce Xiaomi Mi Band 1S.

Fitness náramek Xiaomi Mi Band 2 se liší především v tom, že do svého těla přidal miniaturní OLED displej, po kterém uživatelé starší generace tolik volali. Displej přitom umí zobrazit jen čas, stav baterie a údaje o vaší denní aktivitě (počet ušlých kroků, vzdálenost, spálené kalorie apod.). Notifikace rovněž odbude pouhou ikonou a nezobrazí, kdo volá ani text zpráv. Ale většině uživatelů to bohatě stačí, stále se totiž jedná „jen“ o fitness náramek.

fitness náramek Xiaomi Mi Band 2

Větší a o poznání dražší než předchůdce

Postavíte-li vedle sebe Xiaomi Mi Band 2 a Xiaomi Mi Band, druhá generace je o něco širší. Nejspíše za to může zmiňovaný displej. Počáteční překážkou může být cena, která je nasazena na 1500 Kč na českém trhu. To je mnohdy i 3x více než první generace. Dá se samozřejmě očekávat, že cena postupem času bude klesat. O náramky je totiž v první vlně extrémní zájem. Jsme proto přesvědčeni, že i cena bude brzy předností tohoto krokoměru.

Xiaomi Mi Band 2 – představení

Xiaomi Mi Band 2 - představení

Líbí se vám krokoměr Xiaomi Mi Band 2?

Za zapůjčení Xiaomi Mi Band 2 děkujeme společnosti Beryko, kde můžete náramek zakoupit.

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)