Escape Team je ideální hra na dlouhé zimní večery

escape team android hra

Přijít s něčím originálním ve světě her není nic jednoduchého. Hra s názvem Escape Team to ale splňuje, a to už jednak tím, že ke hraní je potřeba kromě telefonu také tiskárna, papír, tužka a nůžky. Pojďme se na tuto hru se zajímavým konceptem podívat blíže.

Escape Team je skupinová úniková hra ve vašem telefonu

Úkolem hry je řešit složité hlavolamy a úkoly, které mají hodně blízko tomu, co můžete zažít u Únikových her. Plusem je to, že nemusíte nikde chodit a úkoly máte rovnou v kapse, mínusem je pak samozřejmě to, že chybí atmosféra a zážitek není taky velký, jako když jste zavřeni v místnosti.

Escape Team

Escape Team

Vše se tedy točí kolem úkolů, a to třeba takových, že budete muset podle instrukcí přesně vystřihnout tvary z papíru, abyste poskládali slovo, využít Morseovu abecedu, projít vytištěným bludištěm atd. Na každý úkol je dán časový limit, za který se musí splnit. Escape Team můžete stahovat zdarma, kdy jsou k dispozici dvě úrovně. Za otevření další úrovně musíte zaplatit 26 Kč. Každá pak zabere zhruba 30 minut.

Celý koncept Escape Team se nám v redakci hodně líbí. Je to mobilní hra, která přináší zajímavé herní prvky do reálného světa. Nevýhodou pak samozřejmě je také to, že po hraní bude potřeba uklidit všechny odstřižky apod.

Znáte hry s podobným konceptem jako Escape Team?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)