Eisenhorn: Xenos je nová hra pro Android. Překvapí nádhernou grafikou

Eisenhorn: Xenos

Na Google Play čas od času vyjdou hry, které na první pohled zaujmou, ale moc se o nich neví. Jeden z takových případů je i Eisenhorn: Xenos, kde už u prvních obrázků jde poznat, že se nejedná jen o nějakou malou hříčku.

Eisenhorn: Xenos – akční hra ze světa Warhammer 40K

Hra vyšla již dříve v tomto roce na Steam, nyní se dočkala mimo jiné i vydání na Android. V samotné hře se hráči dostanou do role Gregora Eisenhorna inkvizitora a ochránce impéria. První zajímavostí je to, že hlavní postavu daboval Mark Strong, kterého lidé můžou znát z filmů jako Kingsman: Tajná služba, Kód Enigmy, Sherlock Holmes nebo třeba Kick-Ass.

Příběh hry je pak založen na knize Xenos, což je první díl ze série Warhammer 40 000: Eisenhorn. Při prozkoumávání tohoto světa budou hráči využívat různé pomůcky a zbraně. Délka hry je pak zhruba deset hodin, takže na jeden zátah hru pravděpodobně nedohrajete.

Jelikož se jedná o komplexnější hru, tak i cena tomu odpovídá. Na Google Play se dá koupit za 139 Kč. Ke spuštění a optimálním FPS ale bude potřeba vlajková loď z posledních měsíců. Na telefonu se Snapdragon 810 hra fungovala na nízké detaily a malé rozlišení. Hodí se také větší displej, vzhledem k tomu, že k ovládání je potřeba více tlačítek, případně hra podporuje také gamepad.

Eisenhorn: XENOS
Eisenhorn: XENOS

Jak se vám Eisenhorn: Xenos líbí?

Zdroj: droidgamers.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)