Editor videí na YouTube končí, používalo jej málo lidí

YouTube editor videí

YouTube je největší služba na světě, když jde o různé druhy videí. K videím patří i jejich úprava, Google přímo v této službě nabízí jednoduchý editor videí. Bohužel bude dostupný ale jen do září.

Editor videí na YouTube nevyužívá mnoho lidí

Kromě editoru videí, se také vypíná služba “Photo Slideshows”, která sloužila k tvorbě videí z fotografií. K vypnutí dojde 20. září 2017. A to v podstatě díky jednomu důvodu. Obě služby využívalo malé množství lidí, což je způsobeno i tím, že editor nabízí omezené funkce a sloužil pouze k jednoduchým úpravám.

YouTube se chce zaměřit na vytvoření nových nástrojů a aktualizaci více populárních funkcí. Pokud máte v editoru rozdělané projekty, tak máte čas právě do 20. září. Poté budou všechny rozdělané projekty vymazány. Publikovaná videa přes tento editor nebudou ovlivněna. Po vypnutí editoru bude alespoň stále k dispozici funkce “vylepšení”, která umožňuje ořezávat, rozostřovat a využívat filtry.

YouTube
YouTube

Používali jste editor videí na YouTube?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)