Diep.io: Hra od tvůrců Agar.io konečně dorazila do Google Play

diep.io – náhled

Hra Agar.io měla krátce po svém vydání obrovský úspěch a očarovala nejen hráče na PC, ale i na mobilních telefonech. Tvůrci této hry stojí i za podobnou návykovkou Diep.io, která se konečně dostala také do Google Play pro hráče mobilních her.

Diep.io: Tanková bitva v minimalistickém stylu

Ve hře Diep.io se stáváte velitelem tanku, jehož úkolem je ničit nepřátele a překážky v okolí. Stejně jako Agar.io a podobné hry sdílíte herní prostor s jinými hráči z celého světa a snažíte se vyhoupnout na první místo žebříčku. Postupem času svůj tank vylepšujete, díky čemuž je porážení soupeřů o něco snazší. Hra se již delší dobu ohřívala v prohlížečích na PC, kde je ovládání pomocí klávesnice a myši pohodlnější než na mobilních telefonech. Aplikace dorazila na mobilní telefony do Google Play o něco později, ale hráčům udělá jistě radost – mohou ji díky tomu hrát kdykoliv a kdekoliv.

Hra Diep.io je k dispozici zdarma a v Google si zatím drží sympatické hodnocení 4,1.

Diep.io
Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)