TOPlist

Chytré hodinky Huawei Watch nakonec NFC čip nemají

Chytré Hodinky Huawei Watch

Před několika týdny vyšly chytré hodinky Huawei Watch 2, kde je jeden z největších plusů oproti původní verzi to, že má v sobě NFC čip. Chvíli poté se objevily na zahraničních webech články, že NFC má i první verze Huawei hodinek, akorát je deaktivován. Jak to teda je?

Chytré hodinky Huawei Watch NFC čip nemají

Podle serveru AusDroid, který měl mít informace přímo od společnosti Huawei, mají chytré hodinky Huawei Watch NFC čip, akorát je momentálně deaktivovaný. Google má údajně v těchto dnech testovat funkčnost Android Pay na těchto hodinkách, k lidem by se pak aktivované NFC měl dostat v podobě aktualizace ve třetím kvartále tohoto roku. Bohužel tomu tak nebude.

Huawei Watch – balení, krabička

Jenže s tím, jak se zpráva rozšiřovala, došla i k zástupcům společnosti Huawei, kteří se oficiálně vyjádřili k tomu, že i když hodinky dostávají Android Wear 2.0, tak v sobě nemají NFC čip a nechystá se ani žádná aktualizace, která by něco takového mohla aktivovat.

I bez toho ale Huawei Watch patří k nejoblíbenějším chytrým hodinkám s Android Wear na našem trhu. Zanedlouho by měly dostat aktualizaci na Android Wear 2.0, čímž dostanou další zajímavé funkce.

[aps_product_sz id=“369890″]

Vlastníte Huawei Watch? Jste s hodinkami spokojení?

Zdroje: ausdroid.com, androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)