Huami představilo nové hodinky Amazfit Pace 2. Máme se na co těšit

huami amazfit pace 2

Společnost Huami je startup, který znatelně podporuje Xiaomi. Huami tvoří hlavně nositelnou elektroniku, za sebou už mají několik úspěšných modelů. Jedny z nejúspěšnějších jsou pak Amazfit Pace. A právě dnes se představilo pokračování v podobě Amazfit Pace 2.

Huami Amazfit Pace 2 přichází ve dvou verzích

Nové chytré hodinky od Huami opět běží na vlastním systému Watch 2.0. Což může být jen jediná kaňka na těchto hodinkách. Celkově jsou vyrobeny z mnohem prémiovějších materiálů než první generace Amazfit Pace. V základu jsou vyrobeny z polykarbonátu, který je vyztužen uhlíkovými vlákny, po stráních je leštěná keramika, tlačítka jsou pak z nerezové oceli a displej chrání safírové sklo.

amazfit pace 2

Pokud jde o specifikace, tak si také není na co stěžovat. Displej má 1.34″ palce, jde o barevný panel s rozlišením 320 x 320 pixelů. U výkon se stará 1,2 GHz dvoujádrový procesor, paměť RAM má 512 MB, interní úložiště je pak 4 GB. Baterie má kapacitu 280 mAh. Na jedno nabití mají vydržet až 5 dní, s intenzivním používáním, které zahrnuje polohu a zapnutý senzor srdečního tepu, by měly vydržet až 35 hodin.

V hodinkách nechybí barometr, akcelerometr nebo gyroskop. Pak ale umí také měřit srdeční tep či indikaci spotřeby kyslíku. Rovněž umožňují sledování aktivity u velkého množství sportů, splňují voděodolnost 5ATM. Takže ani plavání nebude dělat problém, nicméně k potápění určené nejsou. Chytré hodinky Amazfit Pace 2 vychází ve dvou variantách, které se ale liší pouze v řemínku, kdy prémiová verze nabízí kožený řemínek.

Do prodeje jdou v Číně již 31. prosince, a to za cenu 999 CNY, což je v přepočtu s DPH cca 4 000 Kč. To je cena za čínskou verzi, očekává se, že v příštím roce vyjde i mezinárodní verze s podporou angličtiny, kde již cena bude ještě vyšší. Pomalu už tak po cenové stránce začne Amazfit konkurovat Android Wear či Tizen chytrým hodinkám.

Jak se vám líbí Huami Amazfit Pace 2?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)