TOPlist

Blizzard má konečně Android aplikaci pro Battle.net. Co umí?

blizzard battle.net aplikace

Tato zpráva potěší všechny fanoušky Blizzard her. Známá herní společnost se rozhoupala a vydala mobilní aplikaci pro Battle.net. Takže můžete být konečně v kontaktu s přáteli i na mobilním telefonu.

Blizzard konečně přináší aplikaci pro chatování přes Battle.net

Herní společnost Blizzard je speciální v mnoha ohledech, a to i třeba tím, že své hry nenabízí na Steamu, ale používá vlastní službu, která je známá jako Battle.net. To by ani tak nevadilo, akorát tu byl problém s tím, že Blizzard poměrně dost ignoroval mobilní platformu. Chatování s přáteli například neexistovalo hodně dlouhou dobu, v podstatě až do vydání karetní hry Hearthstone.

I to ale nebylo ideální, někteří si dokonce tuhle hru nechávali v telefonu jen kvůli tomu, že mohli využít chatování s přáteli přes Battle.net. To je ale teď pryč s novou aplikací, která se jmenuje jednoduše Blizzard Battle.net. Na Google Play se objevila z ničeho nic.

Momentálně má v podstatě dvě funkce, první je spravování seznamu přátel, pak je to samotné chatování. Blizzard vyzdvihuje hlavně možnost přidávání nových lidí na cestách, a to i třeba pomocí QR kódu.

Do budoucna je zde mnoho místa pro více funkcí. Jako první nás napadá přidání dvoufázového ověření, které je nyní v samostatné aplikaci. Dále třeba možnost nastavovat si účet, zpřístupnit obchod s hrami, přidat Armory apod. Možností je hodně, záleží jen na Blizzardu. Aplikace je zdarma a bez reklam. K instalaci je potřeba alespoň Android 5.0.

Která hra od Blizzardu je vaše nejoblíbenější?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)