Poslední dodatek k legendární hře Baldur’s Gate vychází i na Android

Baldur's Gate siege of dragonspear

Studio Beamdog se v posledních letech stará o mnoho legendárních her, které vydávají v upravených verzích tak, aby mohly fungovat na moderních zařízeních. Baldur’s Gate je mezi těmito hrami a už nějakou dobu si tuhle RPG hru můžete užít na Androidu. Studio k tomuto dílu připravilo dokonce i datadisk s názvem Siege of Dragonspear, který vyšel 18 let po vydání původní hry. A právě tento datadisk se nyní dostává i na Android.

Baldur’s Gate Siege od Dragonspear vyjde na Androidu již za dva dny

Zajímavé je také to, že na Androidu půjde o samostatné vydání a nebude k němu potřeba původní hra. Avšak z původní hry půjdou importovat postavy, případně půjde také začít s přednastavenou postavou. Důvodem může být i to, že i když jde o datadisk, tak na jeho dohrání bude potřeba alespoň 25 hodin. To je mnohem více, než má většina jiných mobilních her.

Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear – Launch Trailer

Baldur's Gate: Siege of Dragonspear - Launch Trailer

Cena nebyla zveřejněna, očekává se ale, že bude stát stejně jako jiné hry, které upravil Beamdog a vydal na Google Play. To znamená 289 Kč. Siege of Dragonspear začíná tam, kde skončil příběh původního Baldur’s Gate a dovoluje hráčům prozkoumat nové oblasti, potkat nové postavy a samozřejmě plnit nejrůznější úkoly. Přesně jak se od RPG hry očekává.

Beamdog přidal možnost naverbovat do týmu čtyři nové postavy, zároveň je k dispozici nová herní třída, a to šaman. Přidáno bylo více než 100 nových předmětů. Hra má dokonce i multiplayer, kdy budete moct hrát s lidmi, kteří mají hru na jiné platformy.

Hráli jste někdy Baldur’s Gate?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)