TOPlist

Asus ZenFone Max Plus představen: Trendy 18:9 displej a duální fotoaparát

asus zenfone max plus

Asus poprvé odhalil telefon s 18:9 trendy displejem na začátku měsíce. A to pod označením Pegasus 4S. Nyní byl ale tento model oficiálně představen v Evropě pod názvem ZenFone Max Plus.

Asus ZenFone Max Plus nabídne také duální fotoaparát

Novinka od Asusu spadá do střední třídy, i díky tomu běží prozatím na Androidu 7 Nougat a ne na Oreo, jak jsme mohli vidět u několika posledních vlajkových modelů. Přichází ve dvou variantách, první s 2GB RAM a 16GB úložištěm, druhá verze pak má 3GB RAM a 32GB úložištěm.

Pro někoho může být zklamáním, že se použil procesor MediaTek 6750T. Samotný displej má moderní poměr stran 18:9. Jeho velikost je 5,7 palce a rozlišení je 2160 x 1080 pixelů. Dalším hlavním rysem telefonu je duální fotoaparát na zadní straně, který se skládá z 16 a 8 MPx. Na přední straně je pak 8 MPx selfie kamera.

Potěší také velká kapacita baterie, která se zastavila na hodnotě 4 130 mAh. Čtečku otisků prstů najdeme na zadní straně telefonu. Bohužel jsme se zatím nedozvěděli další informace, a to hlavně o dostupnosti a ceně. Na ty si musíme ještě chvíli počkat.

Vlastníte Asus telefon? Jste spokojeni?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)