Aplikace Prisma konečně funguje i bez internetu

Aplikace Prisma

Aplikace Prisma přišla na Android před několika měsíci s tunou zajímavých filtrů. Oproti konkurenci se ale nesnaží mít filtry, které jen lehce změní fotografii. Prisma přetváří fotky, které často vypadají úplně jinak. Uživatelé Androidu se nyní konečně dočkali odstranění vůbec té největší nevýhody.

Aplikace Prisma jede i offline

Offline režim byl pro Prismu ohlášen už před nějakou dobou, nejprve přišel pro iOS, nyní i pro Android. Připojení k internetu je potřeba pouze ke stažení jednotlivých filtrů, které by se měly stahovat automaticky, jak mezi nimi budete procházet v menu.

Prozatím je k dispozici v offline režimu pouze polovina filtrů, další budou přibývat časem. Ty, které nejsou k dispozici bez internetového připojení, uvidíte šedě, jakmile nebudete připojeni. Nic jiného se pak v aktualizaci nezměnilo a alespoň u nás fungovalo aplikování offline filtrů mnohem rychleji, než když se fotka upravovala přes internet. I když samotné aplikaci stačí Android ve verzi 4.1, offline verze bude fungovat pouze na zařízeních s Android 5.0 a vyšším.

Co přijde dále?

Úprava videí a gifů. První jmenovaný navíc už funguje na zařízeních od Applu a zanedlouho by se měla objevit i aktualizace pro Android. Bude záležet jak rychle vývojáři dokáží vyřešit renderování videa pro telefony s Androidem.

Prisma Art Effect Photo Editor
Prisma Art Effect Photo Editor

Budete Prismu využívat více, když je dostupná offline?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)