AnTuTu žebříčku vládnou Android zařízení: Změní se večer první místo?

Android zarizeni Antutu apple iphone

Několik hodin před vydáním Apple iPhone telefonů, ukázalo AnTuTu nové žebříčky nejvýkonnějších telefonů na trhu. Na prvním místě je stále OnePlus 5, na dalších se pak objevují další Android zařízení. Zástupce iOS už je „pouze“ jeden, a to iPhone 7 Plus. Je to pochopitelné, protože „sedmičkový“ iPhone už je rok starý. Je dost možné, že dnes večer se dočkáme změny na prvním místě.

Nové iPhony budou prohánět Android zařízení

Ještě tři měsíce zpátky byly iPhone telefony na prvních místech, mezitím už se dostaly do žebříčku telefony se Snapdragonem 835, které momentálně ovládají první desítku. Výjimkou jsou Exynosy 8895 u Galaxy S8/S8+ a také právě Apple iPhone 7 Plus. Je ale velice pravděpodobné, že s novými procesory, se Apple vrátí opět na první místo.

android zarizeni antutu apple

Co se týče ostatních míst, tak si polepšilo HTC U11, které nyní najdeme na druhé pozici. Zajímavé je také to, že Exynosy v Galaxy S8 mají podle hodnocení větší výkon, než Galaxy S8 se Snapdragonem 835.

Myslíte si, že se nové iPhony dostanou na první příčku v AnTuTu?

Zdroj: androidcommunity.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)