TOPlist

Pozor na Animoji pro Android. Jedná se o podvodné aplikace

android animoji

Animoji je jedna z funkcí nového iPhonu X, o které se mluví nejvíce. Obzvlášť v posledních dnech je Animoji Karaoke virálním hitem. Není proto divu, že někteří uživatelé začali hledat tuhle funkci i pro svůj telefon s Androidem.

Všechny Animoji aplikace na Android jsou podvod

Existují vývojáři, kteří se snaží vydělat tím, že vezmou nějaký globální virální hit, předělají ho do většinou nepoužitelné podoby na Android a vydají na Google Play. Animoji je teď toho dobrým příkladem. Bohužel Google s podobnými aplikacemi často nic nedělá.

animoji android

Na Google Play už nyní najdete desítky různých aplikací s tímto názvem, nebo různými podobnými „patvary“. Vývojáři sází na nevědomost uživatelů, kteří si chtějí prostě také vyzkoušet tu „super“ funkcí z nových iPhonů. Místo toho je ale čeká aplikace plná reklam, která se ani zdaleka neblíží zážitku z iPhone X. V krajních případech se do telefonů může dostat i Malware.

animoji

Android telefony jsou hlavně limitovány hardwarem, nemají stejné senzory jako iPhone X. Právě díky senzorům, které se používají na odemykání telefonu pomocí tváře (Face ID), mohl Apple vytvořit i tyto animované emotikony. Klasická selfie kamerka na to bohužel nestačí. Selfie filtry z Instagramu či Snapchatu je zhruba maximum toho, co s předním fotoaparátem dokážou nyní vývojáři.

Chtěli byste mít Animoji i na Android telefonech, nebo je to podle vás blbost?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)