Nejnovější Android aplikace z Google Play #58 – PC hry v telefonu, slevy a domácí trénink

58 uvodni

Dnešní díl seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play jako první nabídne aplikaci KinoConsole pro hraní PC her ve vašem telefonu/tabletu. Následovat bude Automath pro výpočet matematických příkladů prostřednictvím jejich vyfocení. Třetím tipem na aplikaci je slevový agregátor Geek, který shrnuje ty nejlepší slevy na zboží z čínských obchodů. Na závěr jsme pro vás vybrali aplikaci Butt Trainer od společnosti Runtastics.

KinoConsole

Chtěli jste si někdy vyzkoušet, jaké je to hrát PC hry na vašem telefonu/tabletu? Pravděpodobně jste již slyšeli o řešení společnosti NVIDIA, které umožňuje živý stream PC her do vašeho zařízení. Jenže co když nemáte podporovaný hardware? Vývojář Kinoni Oy tento „problém“ vyřešil díky své nové aplikaci KinoConsole. Jediné, co k hraní PC her potřebujete, je nainstalovaná aplikace ve vašem mobilním zařízení a taktéž v PC. Aplikace ve vašem stolním počítači dokáže vyhledat všechny hry, jež máte v PC nainstalované. Vaše PC hry pak můžete ovládat několika způsoby, jako například gesty na displeji, virtuálními tlačítky, nebo bezdrátovým gamepadem. Vývojář u popisku aplikace uvádí, že se mu podařilo rozjet hry jako Heartstone, Diablo III, Skyrim, X-Com apod. My v redakci jsme aplikaci zkoušeli na hře Shadow of Mordor (ovládání prostřednictvím bezdrátového gamepadu SHIELD) a vše fungovalo na jedničku.

KinoConsole - Stream PC games
KinoConsole - Stream PC games

Automath

Aplikace Automath dokáže vyřešit matematické příklady tím, že je jednoduše vyfotíte. Jedná se o skvělý způsob, jak si usnadnit počítání a zároveň se něčemu přiučit. Automath zvládá více než 250 matematických funkcí. Ke své činnosti navíc nepotřebuje připojení k internetu. Aplikace vás po spuštění provede podrobným tutoriálem, ve kterém vám ukáže, jak ji správně používat. Recenzi této aplikace vám před 2 dny přinesl náš redaktor Karel Kilián.

AutoMath Photo Calculator
AutoMath Photo Calculator

Geek

Android Aplikace Geek představuje nový způsob, jakým můžete vyhledávat slevové akce z internetových obchodů (převážné čínských). Geek vás po spuštění vyzve k zadání vašeho věku, na jehož základě vám poté doporučuje nejrůznější zlevněné „geekoviny“. Co se týče jednotlivých kategorií, v horním menu naleznete např. reproduktory, přenosné nabíječky, sluchátka, hodinky, kabely, drony, dále pak i samostatnou kategorii Android a mnohé další. Po vybrání zboží jej můžete přímo přes aplikaci zaplatit. Nabízí se platba skrz platební kartu, nebo internetový platební systém – PayPal.

Geek - Smarter Shopping
Geek - Smarter Shopping

Butt Trainer

Butt Trainer je aplikace společnosti Runtastic, která vám pomůže ve formování partií spodní části těla. Pokud tedy nemáte čas na posilovnu, můžete sáhnout po tomto řešení. Aplikací vás bude provázet předcvičovatelka Angie, která je součástí 50+ instruktážních videí. Videa vám pomohou v tom, abyste jednotlivé cviky prováděli správně. Zároveň jsou vhodná k povzbuzení a udržení tempa při cvičení. Aplikace obsahuje několik odlišných tréninkových programů. Vybere si tedy nejen úplný začátečník, ale i ostřílený sportovec. Kromě toho, že vás Butt Trainer naučí cvičit, dozvíte se v něm i spoustu užitečných tipů souvisejících se cvičením.

Runtastic Butt Trainer Workout
Runtastic Butt Trainer Workout

Odkazy na poslední díly seriálu „Nejnovější Android aplikace z Google Play“

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)