Myslíte si, že dva fotoaparáty v telefonu stačí? Alcatel Flash má rovnou čtyři

Alcatel Flash

Většině lidí stačí na telefonu dva fotoaparáty. Jeden hlavní na zadní straně a také selfie kamerka na přední straně. V posledních letech se můžeme setkávat s duálním fotoaparátem na zadní straně. Nyní se Alcatel Flash posunul ještě o úroveň výše.

Alcatel Flash nabídne duální fotoaparáty na přední i zadní straně

Čínská společnost TCL, která má na starost výrobu telefonů Alcatel, představila na svých stránkách bez nějakého speciálnějšího oznámení, nebo tiskové zprávy – Alcatel Flash. Telefon nenabízí příliš zajímavé hardwarové specifikace, za to se ale jedná o první chytrý telefon, který má duální fotoaparáty na přední i zadní straně.

Na zadní straně nalezneme pár 13MPx fotoaparátů se světelností f/2.0 a dvoubarevný LED blesk. Přední strana pak nabízí 8 a 5MPx fotoaparáty. O výkon telefonu se stará procesor Helio X20, displej má velikost 5,5“ a rozlišení Full HD. Vnitřní paměť má telefon 32 GB, paměť RAM se zastavila na hodnotě 3 GB.

Také nechybí čtečka otisků prstů. Baterie má kapacitu 3100 mAh, bohužel přímo z krabice přijde telefon stále s Androidem 6 Marshmallow. Nicméně největší mínus je momentálně to, že Alcatel Flash nebude dostupný v Evropě a není jasné, jestli se zde někdy ukáže.

Myslíte si, že podobný počet fotoaparátů v telefonu bude v budoucnosti běžný?

Zdroj: pocketnow.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)