TOPlist

Aktualizace Samsung S Health: Chcete se poměřit s přáteli?

Samsung S Health5

Pokud jste si na otázku z titulku článku odpověděli ano, tak pro vás máme dobrou zprávu. Pro aplikaci Samsung S Health je nyní dostupná aktualizace na verzi 5.0, která mimo jiné přináší větší míru socializace mezi uživateli.

Samsung S Health a nové rozhraní

Největší změna se odehrála hned na úvodní obrazovce, která je nyní rozdělena na dvě části. Na část „JÁ“ a „SPOLEČNĚ“. Všechny změny spojené s větší socializací jsou logicky na druhé z možných karet. A jaké přináší tato karta nové možnosti? Především máte hned přehled o tom, jak si vedete v krocích nebo v kterékoli jiné sportovní aktivitě v porovnání s ostatními přáteli. Aplikace dále umožňuje porovnat si svoje výsledky i s ostatními uživateli Samsung S Health. Novinkou jsou i výzvy, při kterých vyzvete svého kamaráda a snažíte se dosáhnout stanoveného cíle dříve než on. Samozřejmostí je opět přehled s vývojem ušlých kroků a s celkovým skóre. Všechny svoje výsledky můžete ihned sdílet na sociální sítě.

Samsung také testuje novinku, která je zatím dostupná pouze v Jižní Koreji. Jedná se o další záložku s názvem „Discover“. Tato záložka obsahuje upravitelný obsah, který je tvořen z rad a návodů související se zdravým životním stylem. Samsung také chce rozjet funkci, která by umožnila uživatelům se ptát místních odborníků na témata spojená se zdravím. Zatím však není úplně jasné, jak by Samsung takovou komunitu tvořil. Na tuto funkci si bohužel budeme muset ještě počkat. Otázkou je, jestli se do našich telefonů vůbec dostane.

Jakou aplikaci používáte na měření tělesné aktivity?

Zdroj: androidauthority.com.

Jan Vitásek
O Autorovi - Jan Vitásek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)