Action Launcher se mění: Odstraňuje číslo 3 a přináší nový design

action launcher nahled

Action Launcher patří k oblíbeným launcherům, které se dají stáhnout z Google Play. S novou aktualizací se toho hodně mění, oddělává se z názvu číslo 3, mění se design, ikona aplikace a také mnoho dříve placených funkcí, je nyní zdarma. A to je jen špička ledovce.

Action Launcher přináší také novinky z Androidu O

Jako jeden z prvních přinesl tento Launcher vzhled z Pixel telefonů, jednalo se ale o funkci, ke které měli přístup pouze uživatelé, kteří si zaplatili za Premium verzi. To se nyní mění a vzhled Pixel Launcher i s mnoha funkcemi se nyní dostal i do verze, která je zdarma.

animated_clock_no_borders

Z Androidu O už jsme mohli vidět poměrně hodně novinek. Action Launcher již některé implementuje, a to například ikonu aplikace hodin, která v podobě analogových hodin ukazuje aktuální čas. K dispozici je také nový systém ikon a systém gest, který vylepšuje použití zkratek. V neposlední řadě se opravuje mnoho chyb.

Action Launcher: Pixel Edition
Action Launcher: Pixel Edition

Používáte Action Launcher, nebo dáváte přednost jinému launcheru?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)