5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #137: TV Box Lenovo G66, QC 3.0 nabíječky a další

tipy z ciny- Box Lenovo G66

Máme tu první novoroční díl našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů, celkově již 137. pokračování. Dnes pro vás máme TV Box Lenovo G66, set QC 3.0 nabíječek, šikovný obal a další.

1) TV Box Lenovo G66

V tichosti se v nabídce internetových obchodů objevil zajímavý TV Box Lenovo G66. Tento výrobce je sice znám především díky notebookům a mobilním telefonům, TV Box k tomu ale nemá daleko – staví totiž rovněž na Androidu. Díky HDMI konektoru jej připojíte k televizi a můžete využívat jeho chytré funkce. Ty nekončí pouze u přehrávání videí (i s podporou H265 a 4K rozlišení), ale lze využívat i jiné aplikace pro Android nebo hrát hry. Oproti čínským modelům není výbava za danou cenu nikterak výjimečná, zaujmout může ale hlavně zvučný výrobce a povedený design.

TV Box Lenovo G66 – vlastnosti

  • CPU: RK3288
  • GPU: Mali-T760
  • RAM: 2 GB
  • Úložiště: 16 GB
  • OS: Android 5.1
  • Konektivita: 5GHz WiFi, Bluetooth 4.1, HDMI, RJ45
Lenovo-G66-tipy z ciny

Cena: 1 418 Kč (GearBest)

zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

2) Set QC3.0 nabíječek

Nakoupili jste nový telefon s podporou rychlého nabíjení a poohlížíte se po nabíječce domů i do auta? Tento problém vám pomůžeme vyřešit jedním tipem, který obsahuje QC 3.0 nabíječku do běžné elektrické sítě i do autozásuvky. Díky tomu můžete nabíjet rychle svůj mobilní telefon i samozřejmě další zařízení. Součástí setu je i 100cm USB-C nabíjecí kabel.

QC 3.0 nabijecka-nakupy v cine

Cena: 271 Kč (GearBest)

zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

3) Obal na kabely a příslušenství

Při výletu na dovolenou nebo větší výlet s sebou člověk často vozí více druhů elektroniky a s tím spojeným příslušenstvím. Ať už se jedná o kabely, nabíječky, flash disky či sluchátka, pohodlný a přehledný obal člověk rozhodně využije. Náš třetí tip přináší přesné takový obal, který pojme velké množství podobného příslušenství.

obal na prislusenstvi-cinske eshopy xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 128 Kč (TinyDeal)

zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

4) Sada šroubováků nejen pro opravu telefonu

Mezi našimi čtenáři je jistě velké množství šikovných kutilů, kteří si bez větších problémů mobilní telefon opraví sami. Cena dílů je totiž na čínském trhu výrazně nižší než v českém servisu. Pro opravu telefonu (nebo jiné drobné elektroniky) se vám může hodit povedená sada šroubováků.

Sada šroubováků – vlastnosti

  • 10 x „✡“ (hvězdička – T2/T3/T4/T5/T6/T7/T8/T9/T10/T15)
  • 5 x „+“ (křížový – 1.0/1.2/1.5/2.0/3.0)
  • 4 x „-“ (plochý – 1.0/1.5/2.0/3.0)
  • 2 x „★“(pentagon – 0.8/1.2)
  • 1 x „Y“ (Y-type – 2.0)
  • 1 x „▲“ (trojúhelník – 2.3)
  • 1 x „⊙“ (point – 0.8)
sada sroubovaku-nakupovani v cine

Cena: 151 Kč (TinyDeal)

zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

5) Full HD kamera v propisce

Poslední díl našeho seriálu je opět spíše úsměvný a poslouží hlavně jako zábava. Je jím totiž kamera ukrytá v těle propisky a nabídne rovnou Full HD rozlišení. Vzhledem k velikosti objektivu nelze sice očekávat žádnou extra vysokou kvalitu nahrávání, pro běžné účely či třeba nachytání kamaráda může postačit. Video nebo fotografie jsou ukládány na paměťovou kartu, která může mít velikost až 32 GB.

Kamera v propisce-cinske zbozi

Cena: 393 Kč (GearBest)

zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 137. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)