5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #125: Chytrý náramek, teleobjektiv a další

chytry naramek-tipy z ciny 125

Po týdnu se připomínáme našim čtenářům s oblíbeným seriálem 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním již 125. díle jsme si pro vás připravili tipy na chytrý náramek, teleobjektiv pro telefony, levnou IP kamerku a další.

1) Chytrý náramek D21

Chytré hodinky jsou pro vás příliš rozměrné a drobné fitness náramky hloupé? Řešením může být zlatý střed – chytrý náramek. Model D21 zaujme především nízkou cenou, nabídne však i zajímavou výbavu. Nechybí dotykový OLED displej, fitness funkce, Bluetooth konektivita pro spojení s telefonem nebo voděodolná konstrukce. Podle zahraničních recenzí se jedná za své peníze o zajímavou volbu, která může minimálně prozradit, zda takový koncept vůbec využijete.

Chytrý náramek D21 – vlastnosti

  • Bluetooth 4.0 konektivita,
  • fitness funkce (krokoměr, sledování spánku, senzor srdečního tepu),
  • voděodolná konstrukce IP65,
  • 0,66″ OLED displej,
  • výdrž okolo 3-4 dní.
Chytry naramek D21-zbozi z ciny

Cena: 376 Kč (GearBest)

– zaslal Zdeněk Vodák (celkově 4 tipy)

2) Klávesnice ke gamepadu z PS4

Mezi našimi čtenáři je jistě spousta příznivců herních konzolí a zároveň uživatelů PlayStation 4. Pro ty máme dnes druhý tip – klávesnici pro herní ovladač. Pokud konzoli kromě her používáte i například pro surfování na internetu, bude se vám jistě jednodušší způsob zadávání hodit. Díky konstrukci se navíc nasadí přímo na ovladač.

Klávesnice ke gamepadu z PS4 – vlastnosti

  • Bluetooth 3.0 konektivita,
  • QWERTY klávesnice (EN),
  • 3,5mm audio jack.
klavesnice k PS4-tipy z ciny

 

Cena: 267 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 18 tipů)

3) Teleobjektiv pro telefony

Mobilní telefony dnes disponují mnohdy kvalitním fotoaparátem, který za dobrých světelných podmínek zvládne vytvořit povedené fotografie. Omezením je ale logicky objektiv, který není vyměnitelný. Jde to ovšem řešit přídavnými objektivy, které lze k telefonu připevnit. Třetí tip představuje objektiv s 35násobným přiblížením, díky čemuž můžete fotit či natáčet velmi vzdálené objekty. Malý stativ pomůže udržet stabilitu.

objektiv pro telefony-cinske zbozi

Cena: 284 Kč (Everbuying)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 3 tipy)

4) Silikonová Bluetooth klávesnice

Dotykový displej dnes sice většina uživatelů vítá, pohodlnost a rychlost psaní však musela jít trochu do ústraní. Dnes není výjimkou, že telefon slouží i jako pracovní nástroj, což ale může být právě kvůli horšímu zadávání textu složité. Řešením jsou Bluetooth klávesnice. A to například taková, která je tvořena silikonem a můžete si ji pohodlně „srolovat“ kamkoliv.

Bluetooth klávesnice – vlastnosti

  • Bluetooth 3.0,
  • kompaktní konstrukce,
  • výdrž přes 30 hodin práce.
bluetooth klavesnice-nakupovani v cine

Cena: 337 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 3 tipy)

5) Levná IP kamera

Potřebujete dohlédnout na svůj majetek – garáž či třeba přímo celý byt? Oblíbené jsou IP kamery, které jednou nastavíte, vhodně umístíte a můžete se cítit klidněji. Tip z našeho seriálu se vyznačuje lákavou cenou, HD rozlišením, možností změny úhlu záběru, dvousměrným přenosem zvuku či detekcí pohybu a upozorněním přímo do telefonu. Stačí jen kameru připojit přes WiFi do domácí bezdrátové sítě.

SANNCE IP Camera – vlastnosti

  • HD rozlišení,
  • WiFi konektivita,
  • obousměrný přenos zvuku,
  • detekce pohybu,
  • slot pro MicroSD kartu.
IP kamera-jak nakupovat v cine

Cena: 485 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 3 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Mi Powerbank 2C nebo třeba kamera v nabíječce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)