5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #146: Teploměr Xiaomi, dřevěný držák a další

teploměr Xiaomi tipy z číny

Vstup do teplého týdne posílíme dalším dílem oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká teploměr Xiaomi, stylový držák pro telefon, miniaturní GPS tracker a další.

1) Digitální teploměr Xiaomi

Začněme zajímavým doplňkem známé čínské společnosti. Digitální teploměr Xiaomi je dalším z mnoha přístrojů chytré domácnosti. Kromě běžného zobrazení teploty a vlhkosti na displeji dokáže data přes Bluetooth přenášet i do aplikace v mobilním telefonu. Tím lze podrobněji údaje sledovat v čase.

Teploměr Xiaomi – vlastnosti

  • zobrazuje teplotu + vlhkost
  • Bluetooth konektivita
  • správa v aplikaci Mi Home
  • teplotní rozsah: -9,9 ℃ ~ 60 ℃
  • rozsah vlhkosti:  0 ~ 99,9 %
  • napájení 1x AAA článek

 

Xiaomi tepoměr-cinske eshopy

Cena: 312 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 9 tipů)

2) Dřevěný držák na telefon

Poohlížíte s po nějakém stylovém držáku, díky kterému byste měli telefon stále na očích a pohodlně na dosah? Co vyzkoušet dřevěný držák ve tvaru jelena?

drzak telefonu-tipy z ciny

Cena: 165 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 7 tipů)

3) Chytré hodinky Ticwatch 2

Chytrých hodinek je na trhu obrovská spousta. Produkt s názvem Ticwatch 2 slibuje výborné zpracování a luxusní design, možnost získávat notifikace z telefonu, trackovat své sportovní aktivity přes GPS nebo dokonce skrze hodinky telefonovat. Se svou cenou dopadají v zahraničních recenzích hodinky velmi dobře. Recenzenti trochu hůře hodnotí výdrž na jedno nabití a systém, který je mladý a není na něj ještě dostatek aplikací.

Ticwatch 2 – vlastnosti

  • displej: OLED 1,4″
  • CPU: MTK2601
  • paměť: 512MB RAM, 4GB vnitřní
  • Bluetooth 4.1
  • GPS
  • IP65 voděodolnost
  • baterie: 200 mAh, výdrž až 2 dny

 

Ticwatch 2-cinske zbozi xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 4 057 Kč (Geegbuiyng)

– zaslal Tatka-Smoula (celkově 3 tipy)

4) Miniaturní GPS čip

GPS přijímače se dnes dostávají do spousty zařízení – mobilních telefonů, chytrých hodinek, fitness náramků a další. Možností jsou dnes i tzv. GPS trackery, které mají za úkol hlídat polohu dražších věcí (automobily apod.). Pokud se poohlížíte po opravdu miniaturním zařízením, které by šlo schovat takřka kamkoliv, je tento tip přesně pro vás. Výdrž na jedno nabití činí sice „jen“ týden, pro občasné použití a pohlídání ovšem může posloužit skvěle. Miniaturní rozměry jsou navíc obrovskou výhodou.

Miniaturní GPS čip – vlastnosti

  • výdrž až 7 dní
  • GPS MTK2503
  • nanoSIM
  • rozměry: 31 x 18 mm

 

GPS cip-nakupovani v cine

Cena: 491 Kč (Aliexpress)

– zaslal Tatka-Smoula (celkově 3 tipy)

5) Noční světlo + nabíječka

Posledním dnešním tipem je kombinace nočního světla a nabíječky pro mobilní telefon. Toto zařízení má v sobě senzor osvětlení, který automaticky rozsvítí LED světlo, pokud se v místnosti změní světelné podmínky. Zároveň je vybaven dvěma USB konektory, a tak může posloužit k nabíjení mobilních zařízení. Výstup nabídne sice jen 1 A, na nabíjení přes noc to však bohatě postačí.

nabijecka-nocni svetlo-nakupy v cine

Cena: 104 Kč (GearBest)

– zaslal Tatka-Smoula (celkově 3 tipy)

 

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 148. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)