5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #117: Zesilovač signálu od Xiaomi a další

tipy z ciny

Školní prázdniny se pomalu přesouvají do své závěrečné fáze, a protože je středa, máme zde další díl oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes jsme si pro vás připravili nový zesilovač signálu od Xiaomi, výhodnou powerbanku, gamepad či třeba GPS lokátor do auta.

1) Xiaomi zesilovač signálu

Jsou to necelé dva měsíce, kdy jsme vám přinesli návod, jak snadno a levně rozšířit WiFi signál po domě díky levnému Xiaomi Amplifier 2, existují ale i jiné způsoby jak vylepšit Wi-Fi připojení. Zpátky ale k čínské společnosti, která přidává i druhý model. Ten je výkonnější a vybavenější. Díky dvěma anténám nabídne vyšší dosah i menší ztráty rychlosti. Bohužel se stále jedná pouze o rozšíření sítí s frekvencí 2,4 GHz, a přestože teoretická maximální rychlost je 300 Mbps, z principu funkce dojde k poklesu rychlosti internetu rozšířené sítě. Ale stále lepší pomalejší připojení než úplně bez signálu, že?

Xiaomi zesilovač signálu – vlastnosti:

  • maximální rychlost přenosu 300 Mbps,
  • dvě antény 2 dBi,
  • podpora 2,4GHz WiFi sítí.
zesilovac signalu-xiaomi-tipy z ciny

Cena: 528 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

2) GPS tracker a nabíječka do auta

GPS trackerů do auta už jsme tu několik měli, stejně tak nabíječek s USB výstupem. Dnes pro vás máme zajímavé spojení – nabíječka do auta, která v sobě má GPS přijímač. Díky tomu můžete pohodlně nabíjet mobilní telefon a zároveň své auto hlídat. Samozřejmostí je tedy podpora SIM karty a datových přenosů, díky kterým lze automobil sledovat v aplikaci v mobilním telefonu odkudkoliv.

GPS tracker – vlastnosti:

  • nabíječka do auta,
  • výstupní proud až 3,1 A,
  • 2 USB výstupy,
  • podpora SIM karty, GPS přijímač.
gps lokator-tipy z ciny

Cena: 995 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

3) Bluetooth gamepad pro telefon

Náruživí hráči mobilních her jistě nespočetněkrát narazili na limity dotykového displeje a mnohdy by ocenili lepší způsob ovládání. Vhodným příkladem je Bluetooth gamepad, který lze pohodlně spojit s mobilním telefonem bez drátů a zároveň nabídne pohodlí při hraní. Náš třetí tip ukazuje vybavený gamepad i s držákem pro mobilní telefon, který je navíc za lákavou cenu.

MOCUTE 054 – vlastnosti

  • Bluetooth 3.0 konektivita,
  • výdrž až 40 hodin hraní,
  • držák pro telefon.
gamepad-tipy z ciny

Cena: 367 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

4) MicroUSB kabel a LED svítilna v jednom

Flexibilní LED svítilny do USB jsou v kombinaci s powerbankou oblíbeným zdrojem světla nejen na cestách. Co ale spojit tuto vymoženost s MicroUSB kabelem, kterým můžete zároveň nabíjet smartphone či přenášet data do počítače? Uživatelé jistě ocení i velmi nízkou cenu.

LED svetlo-tipy z ciny

Cena: 42 Kč (Gearbest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

5) Xiaomi powerbank 20000 mAh (2. generace)

Powerbanky od Xiaomi jsou již několik let vůbec nejoblíbenějšími zdroji energie na cestách. Nízká cena, kovové tělo i kvalitní provedení. V současné době je možné za velmi dobrou cenu pořídit nejvyšší model z nabídky – Xiaomi powerbanku s kapacitou 20000 mAh v druhé generaci. Tělo je sice plastové, klesla ale na druhou stranu hmotnost. Potěší dva USB výstupy i podpora rychlonabíjení Qualcomm Quick Charge 2.0.

Xiaomi powerbank 20 000 mAh – vlastnosti

  • kapacita 20000 mAh,
  • výstupní napětí a proud: 5,1V / 2,4A, 9V / 2A, 12V / 1,5A,
  • 2 USB výstupy,
  • výstupní výkon: 18 W.

 

Xiaomi-PLM05ZM-5

Cena: 626 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Xiaomi zesilovač signálu nebo třeba GPS lokátor?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)