5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #142: Lenovo Cardio Plus, TV Box s Windows a další

Lenovo Cardio Plus-tipy z ciny

Je tu středa a s ní i náš tradiční seriál 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes jsme si pro vás připravili tipy na fitness náramek Lenovo Cardio Plus, zajímavý TV Box s Windows 10, nabíječku s 5 výstupy a další.

1) Fitness náramek Lenovo

Fitness náramky dnes patří mezi velice oblíbené příslušenství nejen mobilních nadšenců. Své řešení přichystala i společnost Lenovo se svým modelem Cardio Plus HX03W. Ten zaujme hlavně zajímavou cenou a displejem. Výdrž se pak pohybuje spíše na standardní hodnotě 7 dní, což je oproti Xiaomi Mi Band 2, přiznejme si, trochu málo. Tak či tak může zaujmout hlavně ty, kteří chtějí levný fitness náramek se všemi potřebnými funkcemi a nechtějí řešení od Xiaomi (které je v této oblasti zdaleka nejoblíbenější).

Lenovo Cardio Plus HX03W – vlastnosti

  • odolnost IP68
  • výdrž 7 dní
  • konektivita: Bluetooth 4.2
  • krokoměr, vibrace, notifikace
  • OLED displej
Lenovo Cardio Plus HX03W-cinske eshopy

 

Cena: 617 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 3 tipy)

2) Nabíječka s 5 výstupy

Patříte mezi náročnější uživatele a používáte doma hned několik mobilních zařízení? Pak by se vám mohla hodit nabíječka, která disponuje hned pěticí USB výstupů. Na ně je schopna přivést až proud 2,4 A. V případě prvního USB výstupu je navíc podporováno rychlonabíjení skrze technologii Qualcomm Quick Charge 2.0.

USB nabijecka-tipy z ciny

Cena: 324Kč (Aliexpress)

3) TV Box s Windows 10

TV Boxů s Androidem jsme si již představili spoustu, dnes pro vás máme další tip na miniaturní počítač s Windows 10. Ten přichází se zajímavým hardwarovým vybavením, zmíněným systémem Windows, podporou dvoupásmové WiFi i 4GB RAM a 32GB vnitřní pamětí. Díky HDMI výstupu lze počítač připojit k běžné televizi nebo monitoru a poslouží tak jako domácí multimediální centrum.

ACEPC T9 Mini – vlastnosti

  • OS: Windows 10
  • CPU: Intel Cherry Trail Z8350
  • GPU: Intel Gen 8-LP
  • RAM: 4 GB
  • vnitřní paměť: 32 GB (+slot pro paměťovou kartu až 128 GB)
  • konektivita: WiFi (i 5GHz), USB 3.0, HDMI, Bluetooth 4.0, 3,5mm jack, RJ45
ACEPC T9 Mini-cinske eshopy xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 2 878 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

4) Joystick s držákem telefonu v jednom

Dalším tipem si přijdou na své zejména náruživí hráči mobilních her. Je jím totiž speciální konstrukce, do které stačí vsadit mobilní telefon. Ten se rázem promění v herní konzoli – zlepší se držení a ergonomie ovládání telefonu, navíc přibude jedno ovládací tlačítko. Díky tomu si lze mobilní hry ještě více užít.

 

joystick-nakupovani v cine

Cena: 343 Kč (Aliexpress)

5) Bezdrátová klávesnice a myš v jednom

Náš seriál zakončíme tipem na klávesnici a myš v jednom. Tu lze použít třeba pro ovládání zmíněného multimediálního centra, různých Android TV boxů, ale i stolního počítače s Windows, MacOS či Linux. Výhodou tohoto zařízení je fakt, že jeho plochu lze využít nejen jako klávesnici, ale přepnutím i jako myš díky touchpadu. K ostatním zařízením se připojí bezdrátovým přenosem, který je zajištěn USB donglem.

H18 2.4GHz Mini Wireless – vlastnosti

  • bezdrátový přenos, USB dongle
  • výdrž až 1 týden
  • klávesnice + touchpad
  • OS: Android, Windows, Linux, MacOS
klavesnice-cinske eshopy

Cena: 309 Kč (DX.com)

– zaslal Ladislav Skřišovský (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 147. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Lenovo Cardio Plus, nebo třeba TV Box?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)